Wanneer u een video weergeeft, kunt u opmerkingen toevoegen aan afzonderlijke frames. Elke opmerking wordt gekoppeld aan een specifiek frame. Wanneer u de opmerkingen bekijkt, worden ze daarom weergegeven in de context waarin ze zijn toegevoegd.

1. Open het taakvenster Opmerkingen terwijl de video loopt.
  2. Start de video en klik op Onderbreken op het punt waar u een opmerking wilt toevoegen.
  3. Selecteer in het venster Annotaties of Markeringen voor tekeningen het gereedschap voor opmerkingen dat u wilt gebruiken, en klik op het videoframe om de opmerking toe te voegen.
  4. Klik op Afspelen om de video te vervolgen.

De opmerkingen worden weergegeven in Lijst met opmerkingen.