Acrobat PDF maken-extensie wordt gebruikt om webpagina's te converteren naar PDF-bestanden. Als u deze extensie inschakelt, wordt de Acrobat PDF maken-werkbalk toegevoegd. Klik dan met de rechtermuisknop voor een contextmenu met opties voor het converteren van volledige webpagina's, koppelingen of geselecteerde inhoud naar pdf.

Acrobat PDF maken-extensie inschakelen in Firefox:

1. Start Mozilla Firefox.

2. Druk in Windows op Alt om de Firefox-menubalk weer te geven. Op Mac wordt deze al weergegeven.

3. Ga naar Extra -> Invoegtoepassingen.

4. Invoegtoepassingen beheren wordt weergegeven. Selecteer Extensies in het linkerdeelvenster. De extensie Adobe Acrobat – PDF maken wordt grijs weergegeven, met een knop Inschakelen ernaast (zie onderstaande illustratie).

Firefox-extensies
  5. Klik op de knop Inschakelen voor de Adobe Acrobat – PDF maken-extensie.

6. Start Firefox opnieuw.

De PDF maken-extensiewerkbalk en de opties in het contextmenu (klik met de rechtermuisknop) zijn nu ingeschakeld (zie onderstaande illustratie). Gebruik deze om webinhoud te converteren naar PDF.

Extensie ingeschakeld
PDF maken-opties