Waarom een waarschuwing over Flash Player?

U hebt Flash Player nodig om Flash-inhoud weer te geven in PDF's en PDF-portfolio's, en voor andere functies. Adobe Reader en Acrobat bevatten Flash Player niet meer en de functies die Flash nodig hebben, gebruiken nu de lokale versie van Flash op de computer. Op deze manier kunnen gebruikers en beheerders Flash Player-updates onafhankelijk van Acrobat-productupdates beheren.

Instructies voor de installatie van Flash Player door eindgebruikers

1. Klik met de rechtermuisknop en download het installatieprogramma voor Flash Player:
  2. Kies Koppeling opslaan of Doel opslaan als om het installatieprogramma naar uw computer te downloaden.
  3. Geef een locatie op voor het installatieprogramma (zoals het bureaublad) en klik op Opslaan.
  4. Blader naar het installatieprogramma.
  5. Dubbelklik op het programma om met de installatie te beginnen.

Instructies voor de installatie van Flash Player door IT-beheerders

IT-medewerkers en beheerders kunnen hier een installatieprogramma downloaden dat geschikt is voor distributie door het hele bedrijf: Distributie van Adobe Flash Player.

Systeemvereisten voor Flash Player