Dit document bevat instructies voor Acrobat XI. Als u Acrobat DC gebruikt, raadpleegt u de Help van Acrobat DC.

U gebruikt Beheer om de formulieren te beheren die u hebt verspreid of ontvangen. Met Formulierbeheer kunt u de locatie van het reactiebestand bekijken en bewerken, bijhouden welke ontvangers hebben gereageerd, meer ontvangers toevoegen, een e-mail sturen naar alle ontvangers en de reacties voor een formulier bekijken.

Formulieren volgen

1. Kies Gereedschappen > Formulieren > Bijhouden.

2. Vouw Formulieren in het navigatievenster aan de linkerkant uit.

3. Selecteer een formulier en voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Reacties bekijken als u alle reacties voor een formulier wilt bekijken.

• Als u de locatie van het reactiebestand wilt wijzigen, klikt u bij Locatie voor reactiebestand op Bestandslocatie bewerken.

• Klik op Oorspronkelijk formulier openen als u het oorspronkelijke formulier wilt bekijken.

• Klik op Ontvangers toevoegen als u het formulier naar meerdere ontvangers wilt verzenden.