Opmerking:

Dit document bevat instructies voor Acrobat XI. Als u Acrobat DC gebruikt, raadpleegt u de Help van Acrobat DC.

PDF-portfolio's publiceren naar een website (Acrobat Pro)

Met Acrobat kunt u een PDF-portfolio converteren naar een SWF-bestand dat anderen op een website kunnen bekijken. Alle besturingselementen voor bestandsnavigatie en afspelen van de video zijn beschikbaar voor gebruikers met toegang tot de website. Als u een voorbeeld wilt bekijken van de weergave van het PDF-portfolio op een website, publiceert u de inhoud naar de website. Het is niet mogelijk een voorbeeld te bekijken door het gepubliceerde PDF-portfolio op uw computer te openen.

Opmerking:

U kunt bestanden van een gepubliceerd PDF-portfolio bekijken en uitpakken. Open het PDF-portfolio in Acrobat als u het wilt bewerken.

 1. Kies in een geopend PDF-portfolio de opdracht Bestand > PDF-portfolio opslaan als website.

 2. Selecteer een map of maak een nieuwe map voor de opgeslagen webbestanden. Klik op OK.

  Opmerking:

  In een nieuwe map zijn de opgeslagen bestanden eenvoudiger te vinden.

  De gegevensmap bevat de structuur van de website en een webplayer
  De gegevensmap bevat de structuur van de website en een webplayer.

 3. (Optioneel) Bewerk het bestand index.html. U kunt bijvoorbeeld de opmaak afstemmen op die van een bestaande website, of het PDF-portfolio insluiten in een bestaande webpagina.

 4. Kopieer de hele gegevensmap en het bestand index.html naar een webserver. U kunt de gegevens overbrengen met een FTP-programma, door de server te koppelen als een lokale schijf of via een andere methode.

 5. Noteer het webadres (URL) van het opgeslagen HTML-bestand.

 6. Voer in een webbrowser de URL van de HTML-pagina in, voorafgegaan door http:// of https://.

Tips voor succesvol afspelen

 • Installeer Flash Player 10.1 of hoger. In lagere versies van Flash Player kan een gepubliceerd PDF-portfolio niet worden afgespeeld.

 • Gebruik Acrobat XI PDF-portfolio's. U kunt Acrobat 9 PDF-portfolio's niet publiceren naar een website.

 • Gebruik alleen systeemlettertypen in de PDF-portfolio, geen gestileerde tekst, ingesloten lettertypen of andere geïnstalleerde lettertypen.

 • Bekijk het bestand index.html file vanaf een webserver (http:// of https://), niet vanaf uw lokale computer.

 • Voeg geen SWF-bestandsbijlagen of video's toe aan het PDF-portfolio. Het afspelen van video's en SWF-bestandsbijlagen wordt niet ondersteund in een gepubliceerd PDF-portfolio.

PDF-portfolio's delen

U deelt een PDF-portfolio met anderen door het bestand te verzenden in een e-mail of te uploaden naar Acrobat.com, een veilige webservice. (Zie Bestanden delen.)

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid