Conversie AutoCAD naar PDF | Waarschuwingen uit- en PDF-conversie inschakelen

Opmerking:

Vanaf de release van Acrobat DC in november 2020 wordt Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package niet langer gebundeld met het Acrobat DC-installatiepakket. U moet het eerst installeren via de Microsoft-website om de PDF-conversie van AutoCAD mogelijk te maken.

Wanneer AutoCAD niet op uw computer is geïnstalleerd en u een AutoCAD-bestand naar PDF probeert te converteren met behulp van Adobe Acrobat, ziet u de volgende waarschuwingsberichten:

Vóór de Acrobat DC-versie van oktober 2019

Waarschuwing

Volg de stappen in oplossing 1 hieronder om de waarschuwing uit te schakelen.

Na de Acrobat DC-versie van oktober 2019

Conversie van AutoCAD-bestanden naar PDF is uitgeschakeld

Volg de stappen in oplossing 2 hieronder om de conversie van AutoCAD naar PDF in te schakelen.

Oplossing 1: maak een functiespecifieke registersleutel in Windows om de waarschuwing uit te schakelen:

1. Sluit de Acrobat-toepassing af als deze al wordt uitgevoerd.
  2. Open de registereditor -  ga naar Uitvoeren (Windows-toets + R), typ regedit.exe in het veld Openen en klik op OK.
  3. Ga in de registereditor op basis van de geïnstalleerde versie van het product naar de versiespecifieke locatie die hieronder is vermeld en maak de sleutel FeatureState op deze locatie. De sleutel is mogelijk niet standaard aanwezig.
    • Voor Acrobat DC (Continuous):
      Locatie: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState
    • Voor Acrobat DC (Classic - Acrobat 2017):
      Locatie: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2017\FeatureState
    • Voor Acrobat DC (Classic - Acrobat 2015):
      Locatie: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2015\FeatureState
  4. Maak onder FeatureState een sleutel van het type DWORD aan en geef deze de naam bSuppressODADialog. Stel de waarde in op 1(één).
  5. Sluit de registereditor.

Oplossing 2: Installeer Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package, en maak een functie-specifieke registersleutel op Windows om als volgt conversie van AutoCAD naar PDF mogelijk te maken:

1. Sluit de Acrobat-toepassing af als deze al wordt uitgevoerd.
  2. Ga naar https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555. Klik op de knop Downloaden en voer het installatieprogramma uit om Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package te installeren.
  3. Open de registereditor -  ga naar Uitvoeren (Windows-toets + R), typ regedit.exe in het veld Openen en klik op OK.
  4. Ga in de registereditor op basis van de geïnstalleerde versie van het product naar de versiespecifieke locatie die hieronder is vermeld en maak de sleutel FeatureState op deze locatie. De sleutel is mogelijk niet standaard aanwezig.
    • Voor Acrobat DC (Continuous):
      Locatie: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState
    • Voor Acrobat DC (Classic - Acrobat 2017):
      Locatie: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2017\FeatureState
    • Voor Acrobat DC (Classic - Acrobat 2015):
      Locatie: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2015\FeatureState
  5. Maak onder FeatureState een sleutel van het type DWORD en geef deze de naam bEnableODAWorkflow. Stel de waarde in op 1(één).
  6. Sluit de registereditor.

Acrobat-gedrag met deze registersleutels en hun waarden - na oktober 2019

bSuppressODADialog

bEnableODAWorkflow

Gedrag

Afwezig of ingesteld op 0

Afwezig of ingesteld op 0

De waarschuwing wordt weergegeven.

Ingesteld op 1

Afwezig of ingesteld op 0

De workflow mislukt en er wordt geen PDF-bestand gegenereerd.

Afwezig of ingesteld op 0

Ingesteld op 1

De workflow slaagt en er wordt geen waarschuwing weergegeven.

Ingesteld op 1

Ingesteld op 1

De workflow slaagt en er wordt geen waarschuwing weergegeven.