Kan de EMF-bestanden niet converteren naar PDF's

Bij de Acrobat-release van oktober 2018 is het converteren van EMF-bestanden naar PDF's uitgeschakeld. Als u een EMF-bestand met Acrobat naar PDF probeert te converteren, ziet u een bericht dat dit een niet-ondersteund bestandstype is.

Betreffende versies

Product

Versie

Acrobat DC

19.008.20071.303822

Acrobat 2017

17.011.30105.303785

Acrobat 2015 Classic

15.006.30456.303786

Als u nog steeds de mogelijkheid wilt inschakelen om EMF-bestanden naar PDF's te converteren, maakt u een registersleutel (Windows) zoals hieronder wordt vermeld.

Oplossing: maak een functiespecifieke registersleutel in Windows

1. Sluit de Acrobat-toepassing af als deze al wordt uitgevoerd.

2. Open de registereditor -  ga naar Uitvoeren (Windows-toets + R), typ regedit.exe in het veld Openen en klik op OK.

3. Ga in de registereditor op basis van de geïnstalleerde versie van het product naar de versiespecifieke locatie die hieronder is vermeld en maak de sleutel FeatureState op deze locatie. De sleutel is mogelijk niet standaard aanwezig.

Voor Acrobat DC (vervolg):

• Locatie: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState

Voor Acrobat DC (Classic - Acrobat 2017):

• Locatie: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2017\FeatureState

Voor Acrobat DC (Classic - Acrobat 2015):

• Locatie: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2015\FeatureState
  4. Maak onder FeatureState een sleutel van het type DWORD en noem deze BlockEMFParsing. Stel de waarde in op 0 (nul).

Opmerking:

Wanneer de waarde van BlockEMFParsing gelijk is aan:

• 0: Conversie van EMF naar PDF is ingeschakeld in Acrobat
    • 1: Conversie van EMF naar PDF is uitgeschakeld in Acrobat
  5. Sluit de registereditor.

Verwante informatie