Gebruikers in bulk toevoegen

Ja, u kunt meerdere gebruikers tegelijk toevoegen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Klik op Gebruikers in het linkerdeelvenster in Beheerdersaanmelding. Klik vervolgens op Toevoegen > Een CSV uploaden. Er verschijnt een pop-upvenster.
  2. U kunt meerdere gebruikers toevoegen met behulp van een .CSV-bestand. Klik op Importeren en selecteer/open het .csv-bestand van uw computer.
  3. Wijs na het importeren van het bestand toepassingslabels toe aan de inhoud van het .csv-bestand wanneer u het .csv-bestand voor het eerst uploadt.

Bij alle volgende uploads wordt rekening gehouden met de vorige instellingen voor de labels. Klik op Opslaan na het voltooien van de toewijzing van de gegevens en klik op Toevoegen om het toegewezen .csv-bestand te uploaden.

4. Klik op Opslaan na het voltooien van de toewijzing van de gegevens en klik op Toevoegen om het toegewezen .csv-bestand te uploaden.

CSV uploaden met verplichte velden

Het is niet verplicht om het gebruikersprofiel en de e-mail-ID van de manager toe te voegen aan de CSV. De gebruikersnaam en de e-mail-ID van de gebruiker zijn de enige verplichte velden.

In dit geval wordt de beheerder van uw bedrijf standaard behandeld als manager voor gebruikers. Werknemer wordt standaard voor gebruikersprofiel gebruikt.

Voorbeeld-CSV

Een Captivate Prime voorbeeld-CSV is hieronder beschikbaar met verplichte velden.

Downloaden

CSV uploaden met alle velden

Controleer voordat u de e-mail-ID van de manager voor een medewerker toevoegt dat de manager als medewerker in CSV is toegevoegd. Zie bijvoorbeeld de naam van de werknemer, Howard Walters, in de onderstaande afbeelding:

CSV-bestand
CSV-bestand

Ook kunnen beheerders van een organisatie zichzelf toevoegen als medewerker en de e-mail-ID van hun manager als hoofdmap vermelden.

Voorbeeld-CSV

Een Captivate Prime voorbeeld-CSV is hieronder beschikbaar met alle velden.

Downloaden

Raadpleeg de Help voor de functie CSV-upload gebruiken voor meer informatie.