Adobe Captivate Prime heeft flexibele, klantvriendelijke en zeer gunstig geprijsde modellen passend bij de behoeften van uw organisatie. Naast de reguliere prijzen zijn er ook introductie-aanbiedingen of andere nieuwe aanbiedingen op de website van Captivate Prime.

Alleen beheerders van uw organisatie kunnen de factureringsfunctie beheren.

Overzicht

U kunt via één creditcardbetaalopdracht abonnementen voor maximaal 3500 studenten aanschaffen. De eerste bestelling in het account moet voor minimaal 10 studenten zijn.

Als u meer informatie wilt ontvangen, schrijf dan een e-mail naar captivateprimesales@adobe.com . Raadpleeg om de inkooporder te gebruiken, het gedeelte Inkooporderprocedure dat op deze pagina beschikbaar is.

Bestellingen plaatsen met een creditcard

 1. Klik op Facturering in het linkerdeelvenster.
  Factureringsinformatie verschijnt.
Factureringsinformatie
Factureringsinformatie

 1. Voer het aantal studenten in en klik op Bestelling plaatsen in de rechterbovenhoek van de pagina. De pagina met betalingsgegevens verschijnt met de geschatte prijs van uw bestelling. De munteenheid verschijnt op basis van uw land. U kunt de landnaam wijzigen via het vervolgkeuzemenu.
 2. Opmerking
  Kies het aantal studenten op basis van het aantal studenten in uw organisatie en plaats uw bestelling. Raadpleeg het inkooporderproces hieronder voor een proces op basis van inkooporders.
 3. Voer uw contactgegevens in, kies het type creditcard, geef uw creditcardgegevens op en klik op Bestelling voltooien. Hieronder vindt u een voorbeeld ter referentie.
Betalingsgegevens
Betalingsgegevens

 1. Klik op het tabblad Bestellingen op de Factureringspagina om uw recent bestelde pakketten te bekijken.

Bestellijst bekijken

Klik op het tabblad Bestellingen op de factureringspagina om alle individuele bestellingen die u hebt geplaatst, te bekijken. Op bestelniveau kunt u een bestelling bewerken om uw creditcard- of profielgegevens bij te werken.

Bekijk het aantal bestelde studenten en het beschikbare aantal, zoals in het voorbeeld hieronder:

Aantal aankopen weergeven
Aantal aankopen weergeven

Opmerking
Als beheerder kunt u het hele account deactiveren, maar u kunt de afzonderlijke bestellingen niet annuleren.

Bestelstatus

Individuele bestellingen kunnen vier mogelijke statussen hebben:

Actief: hierin wordt de terugkerende betaling verwerkt op basis van een abonnementsplan en -cyclus.

Opgeschort: een bestelling wordt in de volgende gevallen opgeschort:

 • Er is vertraging in de ontvangst van de betaling met een creditcard of de creditcard is verlopen.
 • De betaling wordt bij elke terugkerende betaling geweigerd.

Gedeactiveerd: een bestelling wordt gedeactiveerd wanneer deze wordt geannuleerd door de Captivate Prime-beheerder. De redenen voor de annulering kunnen vergelijkbaar zijn met de scenario's die in de status Geschorst worden genoemd.

Geannuleerd: een bestelling wordt geannuleerd wanneer een beheerder het account deactiveert, wat resulteert in annulering van alle bestellingen.

Annulering geïnitieerd: wanneer de Captivate Prime-beheerder het account deactiveert krijgt een bestelling onmiddelijk deze status. Vervolgens krijgt de bestelling na ontvangst van de annuleringsbevestiging de status Geannuleerd.

Gebruik van het inkooporderproces

U kunt kiezen voor het inkooporderproces als alternatieve betaalwijze. Voorwaarde is wel dat uw organisatieaccount bij Adobe is geregistreerd. U hoeft het bedrag niet vooraf met een creditcard te betalen wanneer u hiervoor kiest. Dit proces wordt in rekening gebracht op het account van uw organisatie.

 1. Stuur ons een e-mail op captivateprimesales@adobe.com met vermelding van het aantal benodigde studenten.
 2. Het Captivate Prime-team stuurt u vervolgens een activeringssleutel.
 3. Klik op het tabblad Abonneren, kies de optie Activeringssleutel gebruiken in Studenten toevoegen en voer de activeringssleutel in.
Facturering
Facturering

 1. Klik op Activeren rechtsboven op de pagina.

Accountstatus

Uw Captivate Prime-account kan zich te allen tijde in volgende statussen bevinden:

Proefversie: u kunt een Adobe Captivate Prime-account aanmaken en deze 30 dagen lang zonder kosten gebruiken. Het aantal ingeschreven studenten is onbeperkt tijdens de proefperiode.

Actief: hierbij heeft het account actieve leerprogramma-abonnementen met maandelijkse betalingen volgens de bestelling van de abonnementen.

Inactief: een account gaat in de volgende gevallen naar de status Inactief:

 • De proefperiode is geëindigd en er zijn geen actieve abonnementsbestellingen meer op het account.
 • De beheerder deactiveert het account, wat resulteert in het annuleren van alle bestaande bestellingen in een account vanaf de volgende factureringsperiode van het abonnement.
 • Actieve bestellingen in een account worden niet betaald, zelfs niet na herinneringen.

Let op:
Als de status Inactief is, wordt uw account niet onmiddellijk geannuleerd. Het Captivate Prime-team stuurt u eerst een aantal herinneringen waarin u gevraagd wordt om de meest recente creditcardgegevens te verstrekken wanneer uw creditcard is verlopen.
In de status Inactief kan alleen de beheerder zich aanmelden bij het Captivate Prime-account. Alle andere gebruikers kunnen er niet bij.

Activering vereist: uw account gaat over op deze status wanneer de Captivate Prime-beheerder ervoor kiest om het account te deactiveren. Alle bestellingen van dit account worden geannuleerd. Betaling voor deze bestellingen wordt niet geïnd vanaf de volgende factureringsperiode. Het account heeft deze status tot de laatste factureringsdatum.

In de status Activering vereist kunnen alle gebruikers de toepassing zonder enige impact blijven gebruiken tot het einde van de laatste betalingsdatum.

Annuleringsprocedure

Als beheerder kunt  u Prime-accounts deactiveren. Volg deze stappen om te deactiveren: 

 1. Selecteer in het linkerdeelvenster Facturering. De pagina Facturering wordt geopend.

  Factureringspagina
  Factureringspagina
 2. Selecteer Acties > Deactiveren.

  Actie deactiveren
  Actie deactiveren
 3. Zodra de beheerder het account heeft gedeactiveerd, worden alle bestaande orders in het account geannuleerd vanaf de volgende factureringsperiode.

Opmerking:

Adobe Captivate Prime maakt gebruik van een jaarabonnementmodel (met maandelijkse betalingen).  Het wordt niet aanbevolen om het abonnement tussentijds op te zeggen.

Als u het abonnement voor het einde van de jaarlijkse termijn wilt opzeggen, wordt u een bedrag in rekening gebracht voor vroegtijdig opzeggen. Dit bedrag staat gelijk aan 50% van de abonnementsprijs van de resterende verbintenisperiode.

Opmerking:

Wanneer een account door de klant wordt gedeactiveerd, gaat het voor de daaropvolgende 30 dagen over op de proefstatus. De accounthouder ontvangt drie herinneringsmails om het account opnieuw te activeren. Als de eigenaar het account niet activeert, zal geen van de gebruikers in staat zijn toegang te krijgen tot Prime, behalve de accounthouder.

Het aantal creditcardlicenties verhogen of verlagen

Prime ondersteunt slechts 10 licenties per bestelling. Annuleer de bestaande bestelling als u het aantal licenties wilt verhogen of verlagen, en plaats een nieuwe bestelling.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid