Vaardigheid toewijzen aan vaardigheidsdomeinen

Voor automatisch beheer van een bericht geplaatst door een gebruiker door de AI curation engine met betrekking tot een bepaald vaardigheidsdomein, moet de onderneming van de gebruiker de aangepaste vaardigheden hebben toegewezen aan de ondersteunde vaardigheidsdomeinen die aanwezig zijn in de Prime LMS.

Bij het maken van een vaardigheid kan de beheerder deze toewijzen aan de meest relevante vaardigheidsdomeinen die door Captivate Prime worden ondersteund. Dit wordt verder bekeken in het proces voor automatisch beheer. Captivate Prime LMS heeft de volgende vaardigheden:

• Beheer van leveringsketen
  • Accounting
  • Wetenschappelijk onderzoek en engineering
  • Computerbeveiliging
  • Strategisch management
  • Social media
  • Geneeskunde
  • Financiën
  • Veiligheid op de werkplek
  • Sociale vaardigheden
  • Bedrijfsrecht
  • Management
  • Human Resource Management
  • Technische communicatie
  • Bedrijfsethiek
  • Customer Relationship Management
  • Informatietechnologie
  • Productie en fabricage
  • Marketing
  • Kwaliteitsbeheer
  • Bedrijfsproces
  • Leermateriaal
  • Design
  • Analyses
  • Verkoop

Volg de onderstaande stappen om een vaardigheidsdomein toe te voegen:

1.  Klik op Vaardigheden in het linkerdeelvenster van de Administrator-app.

2. Klik op Toevoegen rechtsboven op de pagina om een vaardigheid toe te voegen.

3. Voeg in het dialoogvenster Vaardigheid toevoegen een vaardigheid en een beschrijving van de vaardigheid toe.

4. Voeg vaardigheidsdomeinen toe in de sectie Vaardigheidsdomein. Wanneer u domeinen invoert, worden deze toegevoegd. Deze domeinen worden ingevuld vanuit de hierboven genoemde lijst.

Vaardigheidsdomeintoewijzing

5. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Wanneer een gebruiker inhoud op een board plaatst, wordt de inhoud gecontroleerd en goedgekeurd of afgewezen, afhankelijk van de vertrouwensscore van de toegewezen vaardigheid aan het board.

Inhoud geüpload naar een board
Inhoud geüpload naar een board

Afhankelijk van of de geüploade inhoud een vertrouwensscore heeft van meer dan 50%, wordt de inhoud op het board geüpload. Als uw inhoud aan de criteria voldoet, ziet u de melding dat de inhoud met succes is gemodereerd en nu beschikbaar is in de cloud.

Melding van beheerde inhoud
Melding van beheerde inhoud