Fluidic Player

Fluidic Player is een platform voor studenten om cursussen te volgen met ononderbroken en blended learning-ervaring. Alle ondersteunde indelingen worden consistent afgespeeld in deze speler. Auteurs en beheerders kunnen een voorbeeld van de inhoud bekijken met behulp van de speler.

Beheerders hebben de mogelijkheid een voorbeeld van de cursus te bekijken.

Spelerfuncties in voorbeeldmodus

Inhoudsopgave – Terwijl een voorbeeld wordt weergegeven, toont de speler een inhoudsopgave voor de cursus in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster. U kunt op een willekeurig onderwerp klikken om hier direct naartoe te gaan.

Volledig scherm Klik op het pictogram Volledig scherm in de rechterbenedenhoek van de speler om de cursus op volledig scherm weer te geven.

Navigatieknoppen: u kunt op de pijl omhoog of omlaag klikken om door de dia's in pdf-, docx- en pptx-inhoud te gaan. Met schuifpijlen kunt u in allerlei inhoud naar volgende onderwerpen gaan.

Cursus sluiten Klik op het kruisje (x) rechtsboven in de speler om de cursus te sluiten.