Taakhulpen voor beheerders in Captivate Prime.

Taakhulpen is een opslagplaats van trainingsinhoud die zonder enige inschrijvings- of voltooiingscriteria toegankelijk is voor studenten. Studenten kunnen deze taakhulpen gebruiken om een activiteit of taak in een organisatie uit te voeren.

Taakhulpen kunnen onafhankelijk of in combinatie met gevolgde cursussen worden gebruikt in Captivate Prime.

De beheerders van een organisatie kunnen de toewijzing van taakhulpen aan studenten beheren en deze ook intrekken of opnieuw publiceren.

Taakhulpen intrekken / opnieuw publiceren

Klik onder Beheerdersaanmelding op Taakhulpen in het linkerdeelvenster om taakhulpen te openen.

U kunt een gepubliceerde taakhulp intrekken door op het instellingenpictogram naast de taakhulp te klikken en Intrekken te selecteren.

withdraw-job-aids-admin

Klik op het tabblad Ingetrokken om ingetrokken taakhulpen weer te geven. U kunt de ingetrokken taken opnieuw publiceren door op het instellingenpictogram te klikken en Publiceren te kiezen. Klik op Voorbeeld in de instellingen om een voorbeeld van de taakhulp in de speler te bekijken.

Toewijzing van taakhulpen beheren

1. Klik op het tabblad Gepubliceerd op het instellingenpictogram naast een taakhulp.

2. Klik op Toewijzing beheren.
    Het pop-upvenster Studenten inschrijven verschijnt.

enroll-learners-job-aids
  3. Typ in het tekstvak Studenten de naam van een student om namen uit de vervolgkeuzelijst te kiezen. U kunt ook op naam, profiel enz. naar studenten zoeken.

4. Klik op Toevoegen.

5. Klik op Opslaan.