Lees dit onderwerp voor meer informatie over het toevoegen van cursussen, certificeringen en leerplannen in verschillende talen.

Als auteur hebt u de mogelijkheid om leerobjecten zoals cursussen, certificeringen en leerplannen te maken. U kunt deze leerobjecten ook in verschillende talen maken.

Captivate Prime stelt u in staat om leerobjecten in meerdere talen te maken. U kunt tijdens het maken van een leerobject de inhoud en/of metagegevens in andere talen toevoegen. U kunt de details van uw leerobject ook op elk moment bewerken en uw leerobject in andere talen aanbieden.

Klik om een nieuwe taal toe te voegen op de Cursus, de certificering of het leerplan waarvoor u nieuwe landinstellingen wilt toevoegen. Klik bovenaan de pagina Basisgegevens op Nieuwe taal toevoegen.

Bied uw leerobjecten aan met verschillende landinstellingen
Bied uw leerobjecten in verschillende talen aan

Selecteer in het pop-updialoogvenster de extra taal of talen die u voor de studenten beschikbaar wilt maken en klik op Opslaan.

Selecteer de talen die u wilt toevoegen
Selecteer de talen die u wilt toevoegen

Publiceer uw cursus opnieuw zodat uw wijzigingen van kracht worden.