Instellingen

Bekijk uw profielgegevens, voeg een profielfoto toe of wijzig deze, en pas de inhoud van Over mij aan.

Accountinstellingen

1. Klik op het omlaagwijzende pijltje in de rechterbovenhoek naast uw foto/account en kies Profielinstellingen.
  2. In het pop-upvenster kunt u een foto toevoegen/wijzigen door de muis erop te zetten. Klik vervolgens op Bewerken in het profielfotogebied.
  3. Klik op het tekstgebied onder Over mij om hier inhoud aan toe te voegen of deze te wijzigen.
  4. Klik op Opslaan.