Lees dit artikel om te weten hoe u als docent aan de slag gaat in Captivate Prime.

Aanmelden als docent

Wanneer een auteur u als docent aan een module in een cursus toevoegt, ontvangt u een e-mail op uw geregistreerde e-mailadres. De e-mail bevat een link naar de app voor docenten. Klik op de link om naar de aanmeldingspagina van Captivate Prime te gaan.

Meld u aan bij Captivate Prime.

Op het scherm wordt de startpagina van de app voor docenten weergegeven. U kunt de details van uw Aanstaande sessies bekijken.

App voor docenten - Aanstaande sessies
App voor docenten - Aanstaande sessies

Opmerking:

Beheerders kunnen ook een gebruiker als auteur aan een module toevoegen terwijl ze sessiegegevens voor een cursusinstantie toevoegen.

Modules beheren als docent

De volgende afbeelding laat de docentworkflow in Captivate Prime zien:

Docentworkflow in Captivate Prime
Docentworkflow in Captivate Prime