Lees verder voor de veelgestelde vragen voor docenten in Captivate Prime.

Hoe open ik de app voor docenten?

Als een auteur u docentenbevoegdheden heeft verleend, ontvangt u een e-mail met een link om u aan te melden bij de app voor docenten.

Als u zich al in een andere rol bij Captivate Prime-app hebt aangemeld, kunt u op Profielinstellingen klikken en Docent selecteren. Het scherm wordt onmiddellijk ververst om de app voor docenten weer te geven.

Wat kan een docent in Captivate Prime doen?

Docenten van modules of sessies kunnen de datum, tijd en locatie van de sessie beheren. Docenten kunnen ook het aantal plaatsen voor modules en de wachtlijstlimiet beheren. Ze kunnen de wachtlijst wissen en de deelnemerslijst voor een sessie bevestigen. Docenten kunnen ook inzendingen van studenten goedkeuren en herinneringen instellen voor cursussen waarin de sessies van de docent zijn ondergebracht.

Na afloop van de sessie kunnen docenten ook de aanwezigheid voor de sessie noteren, en de opdrachten en andere bronbestanden met betrekking tot de sessie goedkeuren Zie Functie-overzicht voor gedetailleerde informatie over de mogelijkheden van de docent.

Wat zijn de cursustypes waaraan een auteur een docent kan toewijzen?

Een auteur kan alleen een docent toewijzen voor klaslokaalmodules.

Kunnen er meerdere docenten aan één module worden toegewezen?

Ja, een auteur kan meerdere docenten aan één module toewijzen. In dit geval kan iedere docent de sessie beheren. Als meerdere docenten tegelijk dezelfde sessiegegevens bewerken, worden de laatst opgeslagen gegevens bewaard.

Kan een docent een sessie wijzigen?

Als docent kunt u alleen de details bekijken en wijzigen van de sessies waaraan u bent toegewezen. U kunt de sessie of deelnemerslijst van andere sessies niet wijzigen.