De reactie van een student op een uitnodiging in Outlook Agenda weergeven in Captivate Prime

Kom te weten hoe beheerders en docenten reacties van studenten op een agenda-uitnodiging kunnen bekijken.

In Captivate Prime krijgt de student een gedetailleerde uitnodiging via Outlook Agenda wanneer deze zich heeft ingeschreven voor een virtuele les/virtueel klaslokaal binnen een cursus. 

De reacties van studenten op de sessie-uitnodiging worden geregistreerd in Captivate Prime. De beheerder en docent kunnen de details bekijken. 

Als een student meermaals op dezelfde uitnodiging reageert, geldt de laatste reactie en wordt de vorige overschreven. Als de sessietijd wordt gewijzigd, worden alle reacties op de uitnodiging verwijderd en moeten studenten opnieuw reageren.

De trackingfunctie voor reacties op uitnodigingen inschakelen

 • Neem contact op met de Adobe Prime-ondersteuning om de trackingfunctie voor reacties op uitnodigingen in te schakelen 
 • Als de functie voor de account is ingeschakeld, kunnen alle toekomstige virtuele lessen/sessies in een virtueel klaslokaal van een auteur de reacties van studenten op de agenda-uitnodiging registreren.
Opmerking:

Als er studenten zijn ingeschreven voor een virtuele les/virtueel klaslokaal voordat de trackingfunctie voor reacties op uitnodigingen was ingeschakeld, worden hun reacties op agenda-uitnodigingen niet geregistreerd.

Reacties op uitnodigingen bekijken als beheerder

Wanneer de trackingfunctie voor reacties op uitnodigingen voor een virtuele les/virtueel klaslokaal is ingeschakeld, kan de beheerder de reacties van studenten op de uitnodiging en andere machtigingen als volgt bekijken:

 1. Klik op Cursus in het linkernavigatievenster en bekijk de cursus die is aangemaakt na activering van de trackingfunctie voor reacties op uitnodigingen.

 2. Klik op Aanwezigheid en cijfers in het linkernavigatievenster.

 3. Als u onderaan een tabel met de namen van de studenten en hun reacties op de agenda-uitnodiging wilt weergeven, selecteert u de versie en de module op de pagina Aanwezigheid en cijfers.

 4. Gebruik het filter Uitnodigen om studenten weer te geven op basis van de volgende opties: alle antwoorden, geaccepteerd, geweigerd, misschien en verzonden

  Uitnodigingen filteren op basis van de reacties van de studenten

 5. Als u alleen e-mails wilt verzenden naar geselecteerde studenten, klikt u op Acties > E-mail verzenden naar geselecteerde studenten in de rechterbovenhoek van de pagina Aanwezigheid en cijfers. 

  Als u e-mails wilt verzenden naar alle studenten op de pagina Aanwezigheid en cijfers, klikt u op Acties > E-mail verzenden naar alle studenten.

 6. Om een csv-rapport van de sessiedetails van de student te downloaden (weergegeven op de pagina Aanwezigheid en cijfers), klikt u op Acties > Exporteren.

Reacties op uitnodigingen bekijken als docent

Volg de onderstaande stappen om de reacties van de student op de agenda-uitnodiging te bekijken wanneer de trackingfunctie voor reacties op uitnodigingen voor de account is ingeschakeld:

 1. Klik op Geplande sessies in het linkernavigatievenster en selecteer een cursus.

 2. Klik op Studenten in het linkernavigatievenster voor een gedetailleerd overzicht van de studenten die op de agenda-uitnodiging hebben gereageerd.

 3. Gebruik het filter Uitnodigen om studenten te filteren op basis van de volgende opties: geaccepteerd, geweigerd, misschien en verzonden

  Opties voor filter Uitnodigen

 4. U kunt e-mails sturen naar de studenten aan de hand van de gegevens van de weergegeven student.

  Als u alleen e-mails wilt verzenden naar geselecteerde studenten, klikt u op Acties > E-mail verzenden naar geselecteerde studenten.

  Als u e-mails wilt verzenden naar alle studenten in de weergegeven tabel, klikt u op Acties > E-mail verzenden naar alle studenten.

  E-mail verzenden naar geselecteerde of alle studenten

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online