Een aankondiging is een multimediabericht (tekst, beeld of video) dat een beheerder kan uitzenden naar een specifieke groep gebruikers.

De beheerder kan aankondigingen uitzenden naar studenten om hen te informeren over een aankomende gebeurtenis of een aankomende activiteit. Wanneer een aankondiging wordt uitgezonden naar een bepaalde groep of naar gebruikers van een leerobject, ontvangen alle studenten die aan de doelgroep zijn gekoppeld, meldingen.

Aankondigingenmelding

Een meldingsbericht voor uitzending verschijnt als een gemarkeerde titelbalk op het dashboard van de student. Als de student niet online is op het moment van de aankondiging, verschijnt de melding wanneer een student zich aanmeldt bij de Captivate Prime-toepassing. Studenten kunnen ook oude aankondigingen van meldingen bekijken.

Aankondigingenmelding
Aankondigingenmelding

Wanneer u op Bekijken klikt, kunt u een lijst met aankondigingen zien. Het onderstaande is een voorbeeld van een lijst met aankondigingen:

Aankondigingen bekijken
Aankondigingen bekijken

Een voorbeeldaankondiging

Hieronder ziet u een voorbeeld van een aankondiging ter referentie.

Voorbeeldaankondiging
Voorbeeldaankondiging