Lees hoe u catalogi in Captivate Prime kunt gebruiken om de in aanmerking komende leerobjecten weer te geven

Catalogus bestaat uit alle cursussen, leerprogramma's, certificeringen en taakhulpen die beschikbaar zijn voor een studentrol in het bedrijfsaccount.

Studenten kunnen alle toegewezen en in aanmerking komende leerobjecten (leerprogramma's, cursussen en certificeringen) in de Standaard catalogus bekijken. Deze leerobjecten zijn uniek voor elke student op basis van zijn rol, benaming, gebruikersgroep, profiel, enz.

U kunt de lijst met leerobjecten filteren op vaardigheden en het leerobjecttype (eigen tempo, blended, klassikaal, virtueel klassikaal, activiteit). U kunt ook filteren met behulp van de opties in het linkerdeelvenster: op leerobjecten, op vaardigheden en op voltooiingsstatus.

Gebruik de zoekbalk bovenaan de pagina om de namen van uw vertrouwde leerobjecten in te voeren.

Klik op Catalogus in het linkerdeelvenster op de studentenstartpagina
Klik op Catalogus in het linkerdeelvenster op de studentenstartpagina