Lees dit artikel om te weten te komen hoe u als student vaardigheden behaalt in Captivate Prime.

De vaardighedenkaart bundelt sets vaardigheden, kennis en eigenschappen van een werknemer in een organisatie. Deze vaardigheden helpen bedrijven en organisaties om de prestatieverwachtingen van hun werknemers in te stellen of te verhogen. Met Vaardigheden kunnen werknemers hun gedrag afstemmen op de verwachtingen van de organisatie.

Met Adobe Captivate Prime kunt u met de widget Mijn vaardigheden de prestaties van studenten in kaart brengen op basis van hun vaardigheden . Wanneer studenten deelnemen aan cursussen, kunnen ze zien hoe ze presteren voor elke vaardigheid door op Vaardigheden op de startpagina voor studenten te klikken.

Vaardigheden weergeven

Klik op de naam van een vaardigheid in de widget Mijn vaardigheden om de vaardigheden op de startpagina voor studenten weer te geven. Naast elke vaardigheid wordt het behaalde niveau weergegeven.

Klik op de widget Mijn vaardigheden op de startpagina voor studenten
Klik op de widget Mijn vaardigheden op de startpagina voor studenten

In de widget staat naast elke vaardigheid een percentage dat aangeeft in hoeverre de vaardigheid is voltooid. Wanneer u op een vaardigheid klikt, leidt de app u naar de pagina Vaardigheden, waar u de details van de vaardigheid waarop u hebt geklikt, kunt bekijken.

De pagina Vaardigheden toont de status van de vaardigheid waarop u hebt geklikt. Bijvoorbeeld Java. Op de pagina Vaardigheden ziet u de status, bijvoorbeeld In voortgang, en de punten, bijvoorbeeld '2 van de 10 bereikt'.

Op deze pagina kunt u op elk van uw vaardigheden klikken om de bijbehorende gegevens te bekijken.

De vaardigheden voor studenten weergeven in Captivate Prime
De vaardigheden voor studenten weergeven met behulp van de Learner-app

Opmerking:

Alleen beheerders kunnen vaardigheden maken en aan studenten toewijzen. Studenten worden automatisch aan een vaardigheid toegewezen overeenkomstig de cursussen/leerprogramma's waarvoor zij zijn ingeschreven.

Vaardigheid behalen

Een student kan vaardigheden verwerven naarmate en wanneer hij/zij de toegewezen cursussen/leerprogramma's voltooit waaraan vaardigheidspunten zijn toegewezen. Studenten kunnen vaardigheden ook bereiken door zichzelf in te schrijven voor de cursussen die bij een bepaalde vaardigheid horen en deze af te ronden.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid