Gebruikersaanmelding

Gebruiker meldt zich aan als manager in Captivate Prime.

Wanneer u Adobe Captivate Prime voor het eerst gebruikt, moet u de onderstaande stappen volgen om uw account te maken:

1. Start Adobe Captivate Prime via de beveiligde link in de welkomstmail die u van uw beheerder hebt ontvangen.
    Het aanmeldingsscherm verschijnt.
  2. Klik op Aanmelden.

1. Voer Adobe ID en wachtwoord in en klik op Aanmelden.
    Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de link Wachtwoord vergeten? en geeft u de e-mail-ID op die u hebt gebruikt om uw Adobe ID aan te maken.
  2. U kunt ook de Enterprise ID gebruiken door op de link Aanmelden met een Enterprise ID te klikken.

Opmerking
Zodra u zich voor de eerste keer hebt aangemeld, is uw Adobe ID aan uw bedrijfsaccount gekoppeld. Voor volgende aanmeldingen kunt u een bladwijzer toevoegen voor de account-URL (tweede URL) die u in de welkomstmail hebt ontvangen.