Systeemvereisten | Adobe Captivate Prime

Windows

Microsoft Windows 7, 8, 10 (alleen 64-bits versies).

macOS

macOS X 10.12, 10.13, 10.14, 10.15

RAM

8 GB RAM.

Weergave

Minimaal ondersteunde resolutie: 1024 x 720.

Schijfruimte

Minimaal 5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf.

Opnemen

• Microfoon vereist voor audio-opname.
  • Webcam vereist voor video-opname.

Diversen

Een actieve internetverbinding en een Adobe Captivate Prime-leeraccount zijn vereist om de toepassing te gebruiken.

Browserspecificaties

Opmerking:

De insluitende lay-out van de startpagina wordt niet ondersteund door de browser IE 11.

• Google Chrome versie 43 en hoger.
  • Nieuwste versies van Edge, Safari (versie 13 en hoger) en Firefox.
  • Internet Explorer versie 11 en hoger

Aanbevolen grootte van afbeeldingen

• Impressum: 1280 x 360 px.
  • Afbeelding op cataloguskaart: 280 x 100 px
  • Afmetingen trainingskaart: 300 x 240 px
  • Social-banner: 1600 x 240 px

Minimale schermresolutie voor desktop

1366x768 pixels

Apparaatspecificaties voor mobiel

• iOS: iOS 11 en hoger.
  • Android: versie 9 en hoger.
Opmerking:
  1. Mobiele browser ondersteunt alleen studentenrol in insluitende lay-out.
  2. De mobiele Captivate Prime-app ondersteunt alleen de studentenrol.

Ondersteunde browsers op mobiel

• Chrome op Android
  • Safari op iOS

Aantal gebruikers

Captivate Prime ondersteunt de import van maximaal één miljoen (1.000.000) gebruikers in het systeem.

Maximale grootte van de inhoud

De maximale bestandsgrootte die kan worden geüpload is 600 MB.

Opmerking:

Als het bestand user.csv groter is dan 100 MB, kan de browser zich onverwacht gedrag vertonen bij het importeren van dit bestand. Het probleem treedt op, omdat de browser onvoldoende geheugen heeft.

We raden aan om grote user.csv-bestanden te importeren met behulp van de geautomatiseerde Box/Exavault-workflow. Raadpleeg Bestanden migreren voor meer informatie.

Cookies

Captivate Prime maakt gebruik van cookies om een naadloze ervaring met aanmelding en contentgebruik te bieden. Captivate Prime slaat twee cookies op, APRIMEID en PRIMEC, waarmee een gebruiker kan worden onthouden op een bepaald apparaat, en waarmee de gebruiker trainingen kan hervatten vanaf het punt waar ze waren gestopt, en andere dergelijke ervaringsmatige voordelen.

Captivate Prime heeft deze twee cookies nodig om elke API-aanroep te autoriseren en te verifiëren om de juiste gegevenstoegang en een naadloze leerervaring te waarborgen.

Ondersteunde inhoudsindelingen

Module uploaden

Inhoudstype

Extensies

Documenten

"pdf", "docx", "doc", "xls", "xlsx"

PowerPoint-presentaties

"pptx", "ppt"

Video's

"mp4", "wmv", "3gp", "3g2", "3gp2", "asf", "avi", "f4v", "h264", "mpe", "mpeg", "mpg", "mpg2", "m4v", "mov", "wmv"

SCORM 1.2

"zip"

SCORM 2004

"zip"

CAPI

"zip"

AICC

"zip"

Audio

"mp3", "wav", "aac", "m4a", "wma", "vorbis", "pcm", "eac3", "amr", "ac3"

Badges

"png", "jpg”, "jpeg", "gif"

Profielfoto van gebruiker

"png", "jpg”, "jpeg", "gif"

Bedrijfslogo

"png", "jpg”, "jpeg", "bmp", "gif"

Certificeringen uploaden

"png", "jpg”, "jpeg", "pdf", "doc", "docx", "gif"

Leermiddelen/cursusbijlagen

Alle bestandsindelingen

Hoogte- en breedtespecificatie voor het uploaden van elementen

Elementen

Grootte

Badge op het board met studentprestaties

40x40 pixels

Uitgevouwen badge in de Learner-app

90x90 pixels

Gebruikersprofielfoto voor studentprestaties

100x100 pixels

Gebruikersprofielfoto voor vervolgmenu Afmelden

42x42 pixels

Bedrijfslogo op kopregel

45 pixels hoog, breedte wordt overeenkomstig berekend.

Bedrijfslogo op de Prime-startpagina

100 pixels hoog, breedte wordt overeenkomstig berekend.

Toegankelijkheid

Ondersteunde browsers en schermlezers

De volgende combinaties worden ondersteund:

• Chrome + NVDA
  • Edge + Narrator
  • Mac Safari + VoiceOver

Ondersteuning voor insluitend mobiel

De volgende combinaties worden ondersteund:

• Android + Talkback
  • iOS + voiceOver

Netwerkvereisten

Zorg ervoor dat de volgende domeinen van derden op de whitelist staan als u op een netwerk met beperkingen zit.

• *.adobe.com
  • *.boltdns.net
  • *.brightcove.com
  • *.amazon.com
  • *.adobedtm.com
  • *.typekit.net
  • *.demdex.net
  • *.brightcove.net
  • *.zencdn.net
  • *.cloudflare.com
  • bam.nr-data.net
  • *.akamaihd.net

Technisch overzicht

Downloaden