Lid worden van een Creative Cloud-team: accepteer de uitnodiging.

De e-mailuitnodiging accepteren

Om toegang te krijgen tot een Creative Cloud-lidmaatschap voor teams of ondernemingen, moet uw IT-beheerder u uitnodigen. Als de IT-beheerder de uitnodiging heeft verzonden en u de e-mailuitnodiging niet kunt vinden, vraagt u de beheerder om deze opnieuw te verzenden.

1. Uw systeembeheerder stuurt u via e-mail een uitnodiging om lid te worden van het team.

2. Volg de link in de e-mail om een eigen Adobe ID en wachtwoord te maken om uw lidmaatschap voor teams of ondernemingen te gebruiken. Op de geopende pagina gebruikt u het e-mailadres waarop u de uitnodiging hebt ontvangen als uw Adobe ID. Maak vervolgens een wachtwoord en meld u aan.

Opmerking:

Als u geen e-mail kunt vinden van uw beheerder, zoekt u naar de afzender message@adobe.com of onderwerpregel 'Join your team'. Als dat niet werkt, neemt u contact op met uw IT-beheerder om ervoor te zorgen dat @adobe.com op de witte lijst staat.

3. Klik op Uitnodiging accepteren. Wanneer u de uitnodiging eenmaal hebt geaccepteerd, wordt u lid van het team.

Opmerking:

Als u al een Creative Cloud-lidmaatschap hebt, kunt u meer dan één lidmaatschap hebben (bijvoorbeeld: een volledig individueel lidmaatschap en het teamlidmaatschap van uw bedrijf). U kunt ook uw individuele lidmaatschap kosteloos annuleren en u opnieuw registreren via een team- of ondernemingslidmaatschap. Neem hiervoor contact op met de ondersteuning.

4. Als u uw nieuwe teamlidmaatschap wilt activeren, moet u zich bij Creative Cloud afmelden en weer aanmelden via de Adobe Creative Cloud-desktopapp.

• Open de Creative Cloud-desktopapp: klik op het Creative Cloud-pictogram op uw taakbalk (Windows) of de Apple-menubalk (Mac OS).
    Pictogram van Creative Cloud-desktopapp
    • In de Creative Cloud-desktopapp klikt u op Afmelden in het menu Profiel.
    • In het waarschuwingsvenster dat wordt weergegeven, klikt u nogmaals op Afmelden om de actie te bevestigen.
    • Het Adobe-aanmeldingsvenster wordt nu weergegeven. Meld u aan met dezelfde Adobe ID en uw wachtwoord om uw nieuwe lidmaatschap te activeren.

Opmerking:

Als u de Creative Cloud-desktopapp nog niet hebt gedownload, downloadt en installeert u die via de pagina Creative Cloud-desktopapp.

U kunt ook uw lidmaatschap deactiveren en opnieuw activeren door u af te melden bij een willekeurige Creative Cloud-app die al op uw computer geïnstalleerd is. Wanneer u zich afmeldt bij een Creative Cloud-app, deactiveert u alle app die aan uw Adobe ID zijn gekoppeld op die computer.
    • Start een app zoals Photoshop en kies Help > Afmelden
    • Sluit de app en start die vervolgens opnieuw.
    • Kies Help > Aanmelden en meld u aan met dezelfde Adobe ID en uw wachtwoord om uw nieuwe lidmaatschap te activeren.
    Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren voor gedetailleerdere instructies.

Opmerking:

Als u een code voor een aankoop van een individueel lidmaatschap of een Single App inwisselt, raadpleegt u Help voor inwisselcode.

Als u een code inwisselt voor een aangeschafte Student of Teacher Edition, raadpleegt u Serienummers, inwisselcodes en productcodes | Student en Teacher Editions.