Beperkte of trage prestaties in Adobe-toepassingen in Mac OS 10.9

U kunt slechtere prestaties ervaren in Adobe-toepassingen wanneer u geautomatiseerde taken uitvoert die geen directe gebruikerinteractie vereisen op Mac OS 10.9.x (Mavericks). Bijvoorbeeld, scripts of acties uitvoeren in Adobe Photoshop kan langer duren dan verwacht.

Oplossing: App Nap uitschakelen

Schakel App Nap uit. Dit is een functie in Mac OS 10.9 (Mavericks) die het energieverbruik verlaagt. Deze functie vertraagt toepassingen die achter andere vensters zijn verborgen.

Volg deze stappen om App Nap uit te schakelen:

1. Navigeer naar het Adobe-toepassingbestand in Finder.

2. Rechtsklik of Command+klik op het toepassingsbestand en selecteer Toon info.

Kies Toon info
  3. Selecteer de optie Voorkom App Nap.

Voorkom App Nap selecteren