Vind antwoorden op de veelvoorkomende vragen en problemen voor de automatische updates

Automatische updates zijn uitgeschakeld in Voorkeuren

In de volgende omstandigheden is de voorkeur om automatische updates in te schakelen, uitgeschakeld:

• Wanneer er geen app op uw systeem is geïnstalleerd die automatische updates ondersteunt.
  • Wanneer u alle apps van uw systeem hebt verwijderd die ondersteuning bieden voor automatische updates.

Wanneer u een app installeert die automatische updates ondersteunt, is de voorkeur ingeschakeld om automatische updates in te schakelen.

Automatische updates zijn niet beschikbaar onder de beheeropties voor een app

De optie om een afzonderlijke app automatisch bij te werken is niet beschikbaar, tenzij u Automatische updates inschakelen in de voorkeuren selecteert. Wanneer u de optie hebt geselecteerd om automatische updates in Voorkeuren in te schakelen, is de optie om automatische updates voor afzonderlijke apps te beheren, beschikbaar.

Automatische updates worden uitgeschakeld wanneer een app wordt geïnstalleerd of verwijderd

Automatische updates worden in de volgende scenario's uitgeschakeld om te voorkomen dat oudere versies van uw apps worden verwijderd.

• Als er twee versies van een app op uw systeem zijn geïnstalleerd en u de nieuwere versie verwijdert.

uninstall-newer-version
  • Wanneer u een update voor een oudere versie van een app installeert.

install-older-patch-version
  • Wanneer u de oudere versie van een app installeert.

install-older-full-version