Zie Creative Cloud-apps downloaden en installeren voor gedetailleerde instructies voor het downloaden en installeren van uw Creative Cloud-app.

Als u problemen ondervindt bij het downloaden van toepassingen met de stappen in het artikel hierboven, gebruikt u de downloadkoppelingen in de onderstaande tabel.

Opmerking:

* U kunt Extendscript Toolkit CC op macOS 10.11.5 of eerder installeren.

Installatie-instructies

1. Om aan de slag te gaan, klikt u gewoon op een van de downloadkoppelingen in de bovenstaande tabel en slaat u het bestand op uw computer.

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

3. Voer een van de volgende handelingen uit om de installatie te starten:

Windows: dubbelklik op Setup.exe in de uitgepakte map.

Mac OS: dubbelklik op Installeren vanaf de uitgepakte map.

4. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord of met uw sociale (Facebook- of Google-)account.

social-sign-in
  5. De installatie van uw toepassing begint. U kunt de voortgang van de installatie volgen.

Photoshop installeren

Gefeliciteerd! Uw app is geïnstalleerd en wordt automatisch opgestart.

Opmerking:

Als u een foutbericht krijgt bij installatie van de app, raadpleegt u Fouten oplossen tijdens downloaden en installeren voor stappen voor het oplossen van problemen.