Fout: "Installatieprogramma kan niet worden geïnitialiseerd" | Windows

Probleem

Wanneer u de Creative Cloud desktop-app installeert of de Adobe Application Manager op Windows bijwerkt, ontvangt u de volgende foutmelding:

"Installatieprogramma kan niet worden geïnitialiseerd."

Oplossing

Probeer de volgende oplossingen in volgorde uit.

1. Kies Start > Configuratiescherm.
  2. Dubbelklik op Programma's en onderdelen, selecteer Adobe Creative Cloud en klik vervolgens op Verwijderen.
  3. Volg de instructies op het scherm om te verwijderen.
  4. Klik op de link voor de Creative Cloud-desktopapp voor downloaden en installeren.
  1. Kies Start > Configuratiescherm.
  2. Dubbelklik op Programma's en onderdelen, selecteer Adobe Creative Cloud en klik vervolgens op Verwijderen.
  3. Volg de instructies op het scherm.
  4. Volg de instructies nadat u op de link Adobe Creative Cloud Cleaner Tool hebt geklikt.
  5. Verwijder de Creative Cloud-desktopapp.
  6. Klik op de link voor de Creative Cloud-desktopapp voor downloaden en installeren.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online