Fout 'De bewerking kan niet worden voltooid' bij het toevoegen van bestanden aan Creative Cloud-opslag met behulp van Finder-sneltoetsen

Wanneer u bestanden aan de Creative Cloud-bestandsopslag toevoegt door ze naar de snelkoppeling voor de Creative Cloud-map in de sectie Favorieten van Finder te slepen, krijgt u de fout 'De bewerking kan niet worden voltooid'.

Foutbericht 'Bewerking kan niet worden voltooid'

Oplossing: Creative Cloud sluiten en Finder opnieuw starten

1. Klik op OK om het venster met het foutbericht te sluiten. Mogelijk moet u meerdere keren klikken.

2. Sluit de Creative Cloud-toepassing af met de optie Afsluiten in de Voorkeuren.

3. Start Finder opnieuw door rechts te klikken op het pictogram Finder in het Dock terwijl u de toets Option ingedrukt houdt. Kies Opnieuw starten.

Finder opnieuw starten

Nadat Finder opnieuw is gestart, komt het probleem niet meer voor. Adobe verontschuldigt zich voor alle ongemakken die ontstaan met betrekking tot de fout.Onze techniekgroep is zich bewust van het probleem, en is van plan om het in een toekomstige update te verhelpen.

Als u problemen blijft ondervinden met het uploaden van bestanden, kunt u een andere methode proberen, zoals de bestanden openen en direct plaatsen in de Creative Cloud Files-map.