Fout in installatielogboek: "Mislukt wegens onvoldoende bevoegdheden" | Creative Cloud

Fout "Afsluitcode: 14"

Wanneer u een Creative Suite-toepassing (zoals Photoshop CC) installeert, verschijnt de volgende fout in het installatielogboek van uw Creative Suite:

Afsluitcode: 14 – Mislukt wegens onvoldoende bevoegdheden

Deze fout betekent dat u niet bent aangemeld bij een account met beheerdersbevoegdheden.

U kunt Creative Cloud-toepassingen alleen installeren via een account met beheerdersbevoegdheden. Creative Cloud-apps worden niet geïnstalleerd als u de opdracht Uitvoeren als gebruikt in een standaard (beperkte) gebruikersaccount.

Oplossing: meld u aan bij een beheerdersaccount of maak een tijdelijke lokale beheerdersaccount

Meld u af bij uw huidige account en meld u aan met een account met beheerdersbevoegdheden. Probeer vervolgens de app opnieuw te installeren.

Hebt u geen account met beheerdersbevoegdheden? Maak een tijdelijke lokale beheerdersaccount.Een nieuwe beheerdersaccount maken kan beschadigde accounts of groepsbeleidsobjecten elimineren die de installatie van het product kunnen verhinderen.

Als u een nieuwe lokale beheerdersaccount wilt maken, raadpleegt u de instructies voor uw besturingssysteem:

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online