Op deze pagina worden de stappen beschreven voor het verzenden van een e-mail voor wachtwoordherstel naar een Enterprise ID-gebruiker via de Admin Console.

Doel

Een E-mailbericht voor opnieuw instellen van wachtwoord verzenden naar een Enterprise ID-gebruiker via de Adobe Admin Console.

Stappen

1. Meld u als systeembeheerder aan bij de Adobe Admin Console.

2. Navigeer naar Users (Gebruikers) en klik in de lijst met gebruikers op de naam van de gebruiker.

user-list-entry
  3. Klik op Send Reset Password Email (E-mail voor wachtwoordherstel verzenden) onder User Details (Gebruikersdetails).

user-details01