Kan niet aanmelden bij producten | CSXS Infrastructure STI 3.0.3-patch

Probleem: aanmelden in het venster Extensies mislukt nadat u de CSXS Infrastructure STI 3.0.3-patch hebt toegepast en de producten geïnstalleerd zijn via dvd.

Oplossing 1: start de Creative Cloud-desktopapp en laat het de automatische update uitvoeren.

De Adobe Creative Cloud-desktopapp wordt automatisch bijgewerkt bij het opstarten zodat u de nieuwste versie gebruikt. Voer een van de volgende stappen uit om het handmatig bij te werken:

• Windows: kies Start > Alle programma's > Creative Cloud.
  • Mac OS: Dubbelklik op Harde schijf > Programma's > Adobe Creative Cloud.

Oplossing 2: download de huidige versie van de Creative Cloud-desktopapp.

Open de downloadpagina van de Creative Cloud-desktopapp en volg de instructies die op het scherm worden weergegeven.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online