Creative Suite-producten installeren vanaf het bureaublad | CS5, CS5.5, CS6

Als je een bureaubladinstallatie wilt uitvoeren, moet je een installatiepunt op het bureaublad maken. Dit installatiepunt wordt gemaakt op basis van het oorspronkelijke installatieprogramma en dient als bronkopie voor een bureaubladinstallatie of stille installatie.

Een bureaubladinstallatiepunt maken vanaf een installatie-dvd

 1. Maak een map op het bureaublad: klik met de rechtermuisknop en kies Nieuwe map (Windows) of houd de Control-toets ingedrukt en kies Nieuwe map (Mac OS). Geef de map de naam 'Adobe CS5', 'Adobe CS5.5' of 'Adobe CS6'.

 2. Plaats de eerste installatiedisc van het Adobe Creative Suite-product in het dvd-station van de computer. Als er een installatie- of configuratievenster wordt geopend, sluit je dit.

 3. Selecteer in Verkenner (Windows) of de Finder (Mac OS) de map Adobe CS5, CS5.5 of CS6 op de installatiedisc. Kopieer de map naar de map die je op het bureaublad hebt gemaakt:

  • Selecteer de map Adobe CS5, CS5.5 of CS6 op de installatiedisc en druk op Ctrl+C (Windows) of Command+C (Mac OS).
  • Navigeer naar de map Adobe CS5, Adobe CS5.5 of Adobe CS6 die je op het bureaublad hebt gemaakt.
  • Druk op Ctrl+V (Windows) of Command+V (Mac OS).
   Belangrijk: Selecteer desgevraagd de optie om alle bestanden te overschrijven.
 4. Plaats de tweede installatiedisc van het Adobe Creative Suite-product in het dvd-station van de computer.

 5. Navigeer in Verkenner (Windows) of de Finder (Mac OS) naar de map Payloads in de map Adobe CS5, CS5.5 of CS6 op de installatiedisc. Kopieer de map Payloads naar de map Adobe CS5, Adobe CS5.5 of Adobe CS6 op het bureaublad.

Adobe Creative Suite 5, CS5.5 of CS6 installeren vanaf een bureaubladinstallatiepunt

 1. Open de map Adobe CS5, Adobe CS5.5 of Adobe CS6 op het bureaublad en dubbelklik op het installatiebestand van het product.

 2. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Belangrijk: Als je tijdens de installatie wordt gevraagd media te plaatsen, zijn sommige items niet goed gekopieerd toen je het installatiepunt maakte. Zorg ervoor dat je slechts één map Payloads hebt en dat alle payload-bestanden in de map Payloads staan.

Opmerking:

Ondervind je problemen bij het activeren of opnieuw installeren van oudere Adobe-apps? Lees hoe je ze opent of opnieuw installeert.

Nog steeds hulp nodig?

Je kunt chatten met een medewerker van de klantenservice als rechtsboven de knop Nu chatten verschijnt, maar je kunt ook een van de andere ondersteuningsbronnen van Adobe proberen. Houd je serienummer bij de hand. Als je je serienummer niet kunt vinden, raadpleeg je Het serienummer van een product zoeken (tn_15290).

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online