Einde levensduur AEM Mobile - veelgestelde vragen

Let op:

U bent omgeleid naar deze pagina omdat AEM Mobile nu eindigt.

Wat is de toekomst van Adobe Experience Manager Mobile?

Het einde van de levensduur van Adobe Experience Manager Mobile (AEMM) wordt bereikt op 3 april 2021. Op deze datum beëindigt Adobe alle cloudservices en technische ondersteuning voor AEMM-klanten. AEMM-klanten met een abonnement kunnen content en folio's overbrengen naar bestaande AEMM-apps en Adobe zal tot 3 april 2021 bepaalde updates en correcties blijven aanbieden.

Wat is het alternatief voor Adobe Experience Manager Mobile?

Met AEMM kunnen grote en kleine organisaties aansprekende mobiele-app-ervaringen creëren en aan hun klanten en werknemers leveren. Tegenwoordig maken organisaties steeds meer gebruik van systeemeigen app- of open-source JavaScript-frameworks voor het ontwikkelen van mobiele apps terwijl ze tegelijkertijd content gebruiken uit een centraal contentmanagementsysteem. Het belangrijkste voordeel van deze aanpak is dat content opnieuw kan worden gebruikt in verschillende apps en dat ontwikkelaars beschikken over de flexibiliteit om meer functionaliteit in de app op te nemen met de tools van hun keuze. Dankzij de scheiding van de app-content en de front-end code neemt de app-grootte af en verbeteren de prestaties omdat content dynamisch wordt aangevraagd als deze nodig is.

In lijn met deze moderne trends raadt Adobe AEMM-klanten aan over te stappen op de systeemeigen app en AEM Sites (Adobe Experience Manager Sites) en gebruik te maken van de Content Services-mogelijkheden van Adobe om content te maken, te beheren en aan de app te leveren. De toonaangevende cloudoplossing AEM Sites biedt een intuïtieve interface voor slepen en neerzetten voor het samenstellen van kanaal-agnostische en herbruikbare content in combinatie met robuuste API's om content aan elke front-end toepassing te leveren. Bovendien kan content ook opnieuw worden gebruikt in andere kanalen zoals websites, e-mail, sociale media en nog veel meer. Met AEM Sites beschikken schrijvers van content over fantastische flexibiliteit om wijzigingen aan te brengen in content op meerdere kanalen: de content hoeft slecht één keer te worden bewerkt en wordt automatisch op alle andere kanalen bijgewerkt.

Welke andere services biedt Adobe voor mobiele apps?

AEM Sites is bovendien vanzelf verbonden met Adobe Analytics en Adobe Target om u te helpen gebruikersinteractie te meten en ervaringen aan te passen aan persoonlijke voorkeuren om betrokkenheid en conversie te maximaliseren. Om interactieve documenten te publiceren op uw mobiele app kunt u gebruikmaken van InDesign Publish Online. Ten slotte kunnen ontwerpers Adobe Express verkennen, een tool waarmee gebruikers gemakkelijk boeiende visuele content kunnen maken en delen op elke mobiele app.

Hoe kan ik mijn artikelen downloaden van AEM Mobile?

U kunt de content downloaden met behulp van de SDK die beschikbaar is op https://helpx.adobe.com/nl/digital-publishing-solution/help/content-producer-service-sdk.html#download-sdk-php.

Met wie kan ik contact opnemen voor meer informatie over mijn opties?

Als u uw specifieke situatie wilt bespreken en meer informatie wilt over de overgang naar AEM Sites kunt u contact opnemen met uw Adobe-vertegenwoordiger of de klantenservice van Adobe.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online