Bedrijven kunnen met Adobe Experience Manager Mobile nu inhoud leveren aan lezers in China, zodra ze een “China Addendum” bij hun Experience Manager Mobile Service Order hebben ondertekend. Adobe vereist dat bedrijven een geldige GAPP-licentie (General Administration of Press and Publication) bijhouden voor publicaties die aan China worden geleverd, tenzij de uitgever bij de officiële instanties in China heeft geverifieerd dat alle inhoud die wordt gedistribueerd, legaal is en dat voor de inhoud geen GAPP-licentie of andere goedkeuring is vereist.

Zodra Adobe deze China-bijlage heeft verwerkt, wordt de optie “Distributie in China inschakelen” weergegeven in de projectinstellingen van het account.  

De instelling Distributie in China inschakelen

Als uw account is ingeschakeld voor inhoudsdistributie in China, bevat het tabblad Basis van de projectinstellingen de optie Distributie in China inschakelen. Selecteer deze optie om die projectinhoud beschikbaar te maken voor lezers in China.

Opmerking: Schakel Distributie in China inschakelen niet in voor projecten die niet voldoen aan de bepalingen in het China Addendum.