Gebruik het deelvenster Overlays in InDesign om interactieve overlays toe te voegen aan artikelen met een vaste lay-out die u exporteert voor AEM Mobile. Het deelvenster Overlays is beschikbaar in InDesign CS6 en hoger.

Het deelvenster Overlays werd eerder het deelvenster Folio Overlays genoemd.

Hyperlinks

Webinhoud

Presentaties

Afbeeldingssequenties

Audio

Video

Pannen en zoomen

Schuifbare frames

Systeemeigen panorama's worden niet ondersteund. U kunt echter webinhoud-overlays gebruiken om panorama's te maken. De app DPS Learn bevat een voorbeeld van een gyroscopisch panorama, waarmee u interactie kunt uitvoeren door het apparaat te bewegen of knijp- en veegbewegingen te gebruiken.

Handige hulpbronnen