Digital Publishing Solution (DPS 2015) is nu een onderdeel van Adobe Experience Manager Mobile.
Foutbericht

Fout tijdens het indienen van uw binaire gegevens bij uw iTunes-account

Wanneer u uw binaire gegevens indient bij uw iTunes Connect-account, krijgt u het volgende foutbericht:

'info.plist van de app moet UINewsstandApp=True bevatten'

Deze fout treedt op als gevolg van een wijziging in iTunes Connect van Apple waar het niet meer mogelijk is om de categorie Kiosk op te geven voor uw toepassing.

Oplossing: de categorie Tijdschriften selecteren voor uw app

Als u Tijdschriften selecteert voor de app-categorie (of subcategorie), vereist iTunes Connect dat de Kioskmarkering op waar wordt ingesteld in de info.plist; anders wordt de app afgewezen.

Voorheen moesten abonnementen die automatisch worden verlengd, in de Kiosk staan.

U kunt nu elke categorie gebruiken voor abonnementen die automatisch worden verlengd. Door de categorie naar Nieuws te wijzigen (en alle referenties naar tijdschriften in de subcategorieën te verwijderen), negeert de indiening de kioskmarkering in de info.plist en wordt de app ingediend.

Samengevat:

• Apps die Tijdschriften hebben in de instelling categorie of subcategorie in iTunes moeten de kioskmarkering instellen op waar in de info.plist.
  • Toepassingen die geen Tijdschriften in de categorie of de subcategorie hebben, negeren de kioskmarkering in de info.plist.
  • Het is nu mogelijk om abonnementen die automatisch worden verlengd, in elke categorie te hebben (zolang ze niet gratis zijn). De gratis abonnementen moeten nog steeds de Tijdschriftencategorie gebruiken.