Digital Publishing Solution (DPS 2015) is nu een onderdeel van Adobe Experience Manager Mobile.

Servers die worden gebruikt voor Adobe Experience Manager Mobile-functionaliteit, op de witte lijst plaatsen

IT-afdelingen kunnen de servers die betrokken zijn bij het bieden van de Adobe Experience Manager Mobile-functionaliteit, op de witte lijst plaatsen. Dan wordt de communicatie met deze servers niet belemmerd en is geen gebruikersverificatie vereist. Hieronder worden de servers vermeld die door de onderdelen van Adobe Experience Manager Mobile worden gebruikt.

Deze domeinen gebruiken dynamische IP-adresconfiguraties. Het op een witte lijst plaatsen van servers op basis van IP-adressen die op een bepaald moment via een DNS-query zijn verkregen, is dus niet betrouwbaar. De IP-adressen voor deze DNS-vermeldingen worden geëlimineerd en op elk ogenblik toegevoegd gebaseerd op de veiligheidsmaatregelen en uitbreidbare servermogelijkheden van AWS (Amazon's Web Services).

De portal van Adobe Experience Manager Mobile

Adobe Experience Manager Mobile-portal:

• http://aemmobile.adobe.com
  • https://aemmobile.adobe.com
  • https://adobedigitalpublishingportal.d1.sc.omtrdc.net
  • https://ps*.pubnub.com (varieert op basis van taakverdeling, bijvoorbeeld https://ps14.pubnub.com)
  • https://dpm.demdex.net
  • https://adobe.demdex.net
  • https://wwwimages2.adobe.com
Aanmelding/Accountbeheersservice:
  • https://ims-na1.adobelogin.com (identiteitsbeheerservice)
  • https://amas.publish.adobe.io (accountbeheer en verificatieservice)
Inhoud/Publicatieservices:
  • https://pecs.publish.adobe.io (producentenservice)
  • https://ings.publish.adobe.io (opnameservice)
  • https://ps.publish.adobe.io (productservice)
Migratieservice:
  • https://migs.publish.adobe.io
  • https://geo*.adobe.com (kan variëren, bijvoorbeeld https://geo2.adobe.com)
  • https://universal.iperceptions.com
  • https://origin.adobe-dcfs.com
Analytics Service:
  • http://www.adobe.com/nl
  • https://www.adobe.com
  • https://mobilemarketing.adobe.com
  • https://omniture.tt.omtrdc.net
  • https://adobe.tt.omtrdc.net
  • https://my.omniture.com
  • https://www.omniture-static.com
  • https://sc-css-1.omniture.com
  • https://scripts.omniture.com
App Builder-service:
  • https://ab.publish.adobe.io
  • https://dps-ab-prod-s3-service-*.s3.amazonaws.com (varieert, bijvoorbeeld https://dps-ab-prod-s3-service-1xe1vppi79wya.s3.amazonaws.com)
  • https://s3.amazonaws.com
Push-meldingenservice:
  • https://rps.publish.adobe.io
Lettertypen:
  • https://fonts.adobe.com
  • https://use.typekit.net
  • https://p.typekit.net
Fouten opsporen via logbestand:
  • https://sstats.adobe.com
  • https://universal.iperceptions.com
Overige:
  • https://helpx.adobe.com (ondersteuning)
  • https://api.behance.net (Behance-integratie)
  • https://assets.adobedtm.com
  • https://universal.iperceptions.com
  • https://*.vo.msecnd.net (varieert, bijvoorbeeld https://az452423.vo.msecnd.net)
  • https://*.cloudfront.net (varieert, bijvoorbeeld https://d13itkw33a7sus.cloudfront.net)

Adobe Experience Manager Mobile-apps (inclusief Adobe Preflight)

• http://adobepublish*.sc.omtrdc.net (analytics-service, varieert op basis van het datacentrum dat wordt gebruikt door een bepaalde toepassing, bijvoorbeeld http://adobepublishdallas1.sc.omtrdc.net)
  • https://edge.publish.adobe.com (bron van inhouddownloads)
  • https://mobile-collector.newrelic.com (prestaties en crashlogbestanden)
  • https://es.publish.adobe.com (machtigingsservice)
  • https://cs.publish.adobe.com (configuratieservice)
  • https://rps.publish.adobe.io (rich push-service)
  • https://logs.aemmobile.adobe.com (fouten opsporen via logbestand)

Adobe Experience Manager Mobile Web Viewer

• https://viewer.aemmobile.adobe.com
  • https://edge.publish.adobe.com (inhoudsbron)
  • https://es.publish.adobe.com (machtigingsservice)
  • http://adobedigitalpublishingjupiter*.sc.omtrdc.net (analytics-service, varieert op basis van de locatie van het datacentrum, bijvoorbeeld http://adobedigitalpublishingjupitersanjose.sc.omtrdc.net)