Digital Publishing Solution (DPS 2015) is nu een onderdeel van Adobe Experience Manager Mobile.

Als uw kaarten in uw indeling niet worden weergegeven zoals u verwacht, bekijk dan de veelvoorkomende redenen:

  • Volgorde van toewijzingsregels is onjuist: zorg ervoor dat de algemene toewijzingsregels onder in de lijst staan zijn en uw specifiekere toewijzingsregels bovenaan. Wanneer u een regel maakt, wordt deze boven aan de lijst toegevoegd. Controleer na het toevoegen van uw regels nog eens extra of ze in de juiste volgorde staan.
  • Een kaart heeft teveel kolommen: Als een kaart meer kolommen heeft dan de indeling waarin deze wordt weergegeven, wordt de inhoud die aan die kaart is toegewezen, niet weergegeven op de browserpagina waarop de indeling is toegepast. Zorg ervoor dat de kaart niet meer kolommen bevat dan de bijbehorende indeling.
  • U test met de gepubliceerde inhoud: Als u uw indeling en kaarten test met gepubliceerde inhoud, ziet u mogelijk dat de browserpagina gedurende drie tot vijf minuten niet op de app wordt bijgewerkt. Met de gepubliceerde inhoud is er een vertraging terwijl de assets naar de downloadservers worden gepusht. Adobe raadt aan om tijdens het bouwen en testen van indelingen een app in voorvertoning te gebruiken. Nadat u een wijziging hebt aangebracht, gebruikt u het pictogram Voorvertoning, zodat de wijzigingen sneller worden weergegeven.