Digital Publishing Solution (DPS 2015) is nu een onderdeel van Adobe Experience Manager Mobile.

Inhoud wordt niet weergegeven in de app

Mijn inhoud wordt niet weergegeven in deze app.

Oplossing

Controleer het volgende:

• Als u een app maakt met Voorvertoning inschakelen geselecteerd, klikt u op het pictogram Voorvertoning in het deelvenster Inhoud en indelingen van het Portaal om de inhoud beschikbaar te maken in de app in voorvertoning.
Inhoud en indelingen
  • Zorg dat u een collectie hebt gemaakt met ten minste één artikel en dat u deze collectie hebt toegevoegd aan de collectie op het hoogste niveau. De collectie op het hoogste niveau heet 'standaard' of 'standaard telefoon' en 'standaard tablet' afhankelijk van uw projectinstellingen.
  • Controleer of de inhoud beschikbaar is in de app. Als u bijvoorbeeld een collectie maakt en publiceert, mag u niet vergeten deze toe te voegen aan een bestaande verzameling zodat gebruikers naar deze verzameling kunnen navigeren.
Collecties
  • Als inhoud correct wordt weergegeven op een tablet, maar niet op een telefoon of vice versa, controleer dan de projectinstellingen. Als uw project twee navigatieverzamelingen op het hoogste niveau bevat, moet u inhoud op het hoogste niveau aan de collectie 'standaard telefoon' en de collectie 'standaard tablet' toevoegen.