Digital Publishing Solution (DPS 2015) is nu een onderdeel van Adobe Experience Manager Mobile.

Gebruik InDesign CS6 of later om artikelen te maken voor Adobe Experience Manager Mobile.

Gebruik InDesign CC 2014, InDesign CC of InDesign CS6 als u artikelen en folio's voor Adobe DPS (Digital Publishing Suite) wilt maken. InDesign CC 2015 ondersteunt de workflow van DPS-folio niet. Voor informatie over het installeren van een eerdere versie van InDesign naast de nieuwste InDesign CC 2015-release, raadpleegt u het Help-onderwerp over gelijktijdige installatie.

InDesign CC 2015

• Ondersteunt de AEM Mobile-Workflow
  • Bestaat uit de volgende onderdelen:
    • Artikel voor AEM Mobile exporteren met het InDesign-dialoogvenster voor export
    • Overlays-deelvenster

InDesign CC 2014, InDesign CC, InDesign CS6

• Ondersteunt het maken van content voor DPS (Digital Publishing Suite)
  • Bestaat uit de volgende onderdelen:
    • Overlays-deelvenster (zowel voor DPS- als DPS 2015-workflows)
    • Deelvenster Folio Builder
    • DPS App Builder
    • Adobe Content Viewer voor bureaublad (niet meer ondersteund)
  • Ondersteunt het maken van content voor AEM Mobile