Digital Publishing Solution (DPS 2015) is nu een onderdeel van Adobe Experience Manager Mobile.

Een iOS-app die op uw apparaat is geladen, is niet toegankelijk

Wanneer u een iOS-app aan een apparaat toevoegt, blijft deze niet beschikbaar en niet toegankelijk.

Oplossing

Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Controleer of de apparaat-ID (UDID) in het bestand mobileprovision is opgenomen. Wanneer u de UDID hebt toegevoegd, selecteert u deze voordat u het mobiele inrichtingsbestand bijwerkt. Controleer nog eens of u de meest recente versie van uw mobiele inrichtingsbestand gebruikt.
  • Controleer of het .p12-certificaat geldig is. Controleer of het certificaat moet worden bijgewerkt.

Voor meer informatie over het maken van de relevante bestanden en certificaten voor uw iOS-app, raadpleegt u iOS-publicatiehandleiding voor DPS.