Digital Publishing Solution (DPS 2015) is nu een onderdeel van Adobe Experience Manager Mobile.

Fout: Kan de server niet bereiken

Bij het maken van een nieuw project, wordt een fout weergegeven:

"Kan de server niet bereiken. Controleer uw verbinding of probeer het later opnieuw. Dit project kan nog steeds de status in behandeling hebben. Controleer de projectlijst voor uw project."

Fout 'Kan de DPS-server niet bereiken'

Oplossing

Als het project niet in uw lijst staat, probeert u het project opnieuw te maken.

Als het project in uw lijst staat, is het mogelijk dat het project niet juist is geconfigureerd. Wacht 10 minuten, klik om het project te bewerken en klik op Opslaan om te controleren dat het project juist is geconfigureerd. Als het project in de status In behandeling blijft, neemt u contact op met de technische ondersteuning van DPS Enterprise om u te helpen.

Aanvullende informatie

Op momenten van hoog gebruik, kunnen servicetime-outs optreden. Adobe werkt aan het verbeteren van de betrouwbaarheid om dit soort fouten te voorkomen.