Het delen van een account tussen gebruikers instellen of uitschakelen

Door een account te delen kunt u de overeenkomsten bekijken van een andere gebruiker van eSign-services in Document Cloud. Alle overeenkomsten die door de gebruiker zijn verzonden en ondertekend, zijn zichtbaar voor diegene met wie het account wordt gedeeld via het tabblad Beheer.

Deze relatie is unidirectioneel en biedt 'Alleen-lezen' toegang tot de overeenkomsten. Een account delen is ideaal voor managers of beheerders die de voortgang van individuele gebruikers willen bijhouden.

Opmerking:

Omdat de toegang Alleen-lezen is, kan de transactie op geen enkele manier worden bewerkt door de gebruiker met wie het account wordt gedeeld. Alleen de afzender kan de overeenkomst wijzigen (inclusief ondertekenen, goedkeuren, delegeren of annuleren).

Snelle stappen

1. Ga naar de pagina Account of plaats de muisaanwijzer boven uw naam in de linkerbovenhoek en klik op Mijn profiel.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    1. Uw account delen: klik op Mijn account delen om uw account te delen met een andere gebruiker. Klik op het plusteken in de rechterbovenhoek en typ het e-mailadres van de gebruiker met wie u uw account wilt delen. Klik op Opslaan.
    2. Een ander account bekijken: klik op Overige accounts bekijken als u iemand wilt vragen om zijn of haar account met u te delen. Klik op het plusteken in de rechterbovenhoek en typ het e-mailadres van de gebruiker van wie u het account wilt bekijken. Klik op Opslaan.
    3. Een verzoek tot delen accepteren: klik op de koppeling accepteren voor het verzoek, onder de optie Mijn account delen.
    4. Een verzoek tot delen opnieuw verzenden: klik op de koppeling opnieuw verzenden voor het verzoek, onder de optie Overige accounts bekijken.
    5. Een verzoek tot delen annuleren: klik op de koppeling annuleren voor het desbetreffende account, onder de optie Overige accounts bekijken of Mijn account delen.

Stap voor stap

Ga naar de pagina Account om toegang te krijgen tot de opties voor delen. U kunt ook de muisaanwijzer boven uw naam in de linkerbovenhoek plaatsen en op Mijn profiel klikken.

Overige accounts bekijken: een verzoek tot delen indienen

Klik op het plusteken in de rechterbovenhoek. Typ het e-mailadres van de gebruiker van wie u het account wilt bekijken en klik op Opslaan. Deze persoon ontvangt een e-mailbericht en uw verzoek wordt weergegeven onder zijn of haar sectie Mijn account delen.

Mijn account delen: uw account delen met een andere gebruiker

Klik op het plusteken in de rechterbovenhoek. Typ het e-mailadres van de gebruiker(s) met wie u uw account wilt delen en klik op Opslaan. Deze personen ontvangen een e-mailbericht en uw verzoek wordt weergegeven onder hun sectie Overige accounts bekijken.

Een verzoek tot delen accepteren

Verzoeken om uw account te bekijken worden weergeven onder de sectie Mijn account delen. Klik op Accepteren om het verzoek te accepteren.

Een verzoek voor delen afwijzen

Verzoeken om uw account te bekijken worden weergeven onder de sectie Mijn account delen. Klik op Weigeren om het verzoek af te wijzen.

Een verzoek tot delen opnieuw verzenden

Uw verzoeken om accounts te mogen bekijken, worden weergegeven onder de sectie Overige accounts bekijken. Klik op Verzoek tot delen opnieuw verzenden als u een verzoek opnieuw wilt indienen.

Een deelstatus annuleren

Alle actieve gedeelde accounts worden weergegeven onder de secties Overige accounts bekijken en Mijn account delen. U kunt de deelstatus van elk account annuleren door te klikken op Annuleren dat documenten worden gedeeld.