Een opmerking toevoegen aan een transactie

Zodra de transactie is verzonden, kunt u een opmerking toevoegen die alleen u kunt zien. Deze opmerking is alleen zichtbaar voor de gebruiker die hem heeft ingevoerd en alleen op het tabblad Opmerkingen.

Snelle stappen

1. Ga naar de Beheren-pagina.
  2. Klik één keer op een transactie.
  3. Klik op het tabblad Opmerkingen op de rechterkant van de pagina.
  4. Voer een opmerking in het veld in.
  5. Klik op Opmerking opslaan.

Stap voor stap

1. Om een opmerking aan een transactie toe te voegen, gaat u naar de Beheren-pagina en klikt u één keer op de overeenkomst en vervolgens op het tabblad Opmerkingen op de rechterkant van de pagina.

2. Voer een opmerking in het veld in.

3. Overeenkomsten met opmerkingen hebben een klein opmerkingenpictogram links van de datum van de overeenkomst.

Opmerking:

Als u de tekst in het opmerkingenveld wist en klikt op de knop Opmerking opslaan, worden de opmerking en het pictogram voor de transactie gewist.