Gebruikers toevoegen aan uw account

Met Document Cloud Premium eSign services kunnen er zich verscheidene gebruikers in dezelfde account bevinden. Een account kan evenveel actieve gebruikers in de account hebben als er licenties beschikbaar zijn. (Bijvoorbeeld, een account met tien licenties kan tot tien actieve gebruikers in de account hebben.)

Snelle stappen

1. Ga als accountbeheerder naar de pagina Account.
  2. Klik op Gebruikers.
  3. Klik op Nieuwe gebruiker aanmaken.
  4. Voer het e-mailadres, de voornaam en de achternaam van de persoon in.
  5. Kies een groep waarin u een gebruiker wilt aanmaken (optioneel).
  6. Selecteer de optie om alle overeenkomsten van de gebruiker te delen met uw account (optioneel).
  7. Klik op Opslaan.

Stap voor stap

1. Als accountbeheerder gaat u naar de pagina Account en klikt u op Gebruikers.

Bekijk het aantal actieve gebruikers in de account.

Opmerking:

De standaard gebruikersinterface is geselecteerd in deze schermafbeeldingen

2. Het bericht bovenaan geeft u het aantal actieve gebruikers dat u momenteel hebt en het maximale aantal dat u in uw account kunt hebben.

Als u een beschikbare licentie hebt, kunt u een gebruiker aan uw account toevoegen.

Als u een andere gebruiker wilt toevoegen, klikt u op het plusteken in de rechterbovenhoek.

Klik op Nieuwe gebruiker toevoegen op het tabblad Account.

Opmerking:

Als u geen open licentie hebt, kunt u extra gebruikers kopen of een actieve gebruiker uitschakelen. Zodra een gebruiker is uitgeschakeld, komt er een licentie vrij.

3. In het dialoogvenster Nieuwe gebruiker aanmaken voert u het e-mailadres, de Voornaam en de Achternaam van de gebruiker in.

Geef, indien nodig, aan in welke Gebruikersgroep de gebruiker geplaatst moet worden in de keuzelijst.

Vink Hun overeenkomsten weergeven aan als u wilt dat de overeenkomsten van de gebruiker met u worden gedeeld.

Nadat u hebt bevestigd dat alle informatie correct is, klikt u op Opslaan.

Tips voor het oplossen van foutmeldingen

Hieronder volgt een lijst van foutmeldingen die kan worden weergegeven wanneer u probeert een gebruiker aan uw account toe te voegen. Vergelijk het bericht dat u te zien krijgt met één van de elementen in de lijst, lees wat het betekent en wat kan worden gedaan om het probleem op te lossen.

Fout: Deze gebruiker is al geassocieerd met uw account en de groep.

Het e-mailadres dat u probeert toe te voegen, komt al voor in de account. Als u de gebruiker niet in de lijst met gebruikers terugvindt, hebben ze zeer waarschijnlijk een andere status dan actief. Gebruikers die in behandeling, aangemaakt of inactief zijn worden niet standaard in deze lijst opgenomen.

Om gebruikers met een andere status dan Actief weer te geven, deselecteert u Alleen actieve gebruikers weergeven boven uw gebruikerslijst.

Fout: Deze gebruiker is al geassocieerd met een andere account.

Deze fout betekent dat het e-mailadres dat u probeert toe te voegen zich al in een andere Acrobat Cloud Account bevindt.

We raden aan deze persoon te contacteren en dat hij op zijn/haar beurt contact opneemt met zijn/haar beheerder, zodat hij/zij uit de huidige account kan worden verwijderd.

Een Accountbeheerder van deze account kan een ticket openen bij Ondersteuning en ervoor zorgen dat we die gebruiker uit de account verwijderen.

Zodra hij/zij wordt verwijderd, kunt u deze aan uw account toevoegen.

Fout: U kunt dit e-mailadres niet aan uw account toevoegen.

Dit bericht betekent dat het e-maildomein voor die gebruiker niet op de witte lijst staan voor uw account.

Om dit te verhelpen, opent u een ticket bij Ondersteuning en voegt u het e-mailadres van de gewenste gebruiker in uw ticket.

Ons klantenondersteuningsteam zal bekijken of dat e-maildomein overeenkomt met dat van de beheerder en het aan het account toevoegen. Als het e-maildomein niet overeenkomt met dat van de beheerder, wordt een aanvraag verzonden naar de specifieke gebruiker om machtiging te vragen om hem/haar toe te voegen.