Als u formuliervelden toevoegt aan een document (bijvoorbeeld een Word-document of een PDF-bestand) maakt u een invulbaar formulier dat door een ondertekenaar kan worden ingevuld en ondertekend. Leer hoe u handtekeningvelden en formuliervelden kunt toevoegen aan uw documenten in eSign-services. 

Een formulier maken met slepen en neerzetten

Deze zelfstudies richten zich op het gebruik van Slepen en neerzetten om velden toe te voegen aan een document. Verder leert u de basisbeginselen om formulieren te maken.

Een formulier maken met behulp van slepen en neerzetten (deel 1)

Leer hoe u velden voor een handtekening, de datum, de naam van de ondertekenaar, initialen, e-mail, functie en de bedrijfsnaam kunt toevoegen aan een document, en hoe u gegevens van meerdere deelnemers (ondertekenaars) in één document kunt verzamelen.

Een formulier maken met behulp van slepen en neerzetten (deel 2)

Leer hoe u tekstvelden met validaties kunt gebruiken om datums, sofi-nummers, postcodes en e-mailadressen vast te leggen.

Deze zelfstudie laat ook zien hoe u velden verplicht kunt maken, knopinfo kunt toevoegen, formuliervelden uitlijnen en velden groter of kleiner kunt maken.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid