Gebruikers aan een groep toevoegen

Met de accounts voor meerdere gebruikers van de services van eSign is het mogelijk om groepen aan te maken. Met deze optie kan de beheerder van de account (of de groep) bepaalde instellingen of tijdzones voor elke groep instellen. De instellingen zijn van toepassing op gebruikers in deze groepen en bieden een unieke ervaring voor de verschillende afdelingen of teams.

Gebruikers toevoegen aan groepen is een eenvoudig proces en u kunt gebruikers naar wens verplaatsen.

Snelle stappen

1. Als beheerder van een account of groep gaat u naar de Account-pagina.
  2. Klik op Groepen.
  3. Klik op de Naam van de groep.
  4. Klik op Groepsinstellingen.
  5. Klik op Gebruikers in groep.
    1. Als u een gebruiker wilt aanmaken, klikt u op het plusteken in de rechter bovenhoek van het dialoogvenster en klikt u vervolgens op Gebruiker aanmaken.
    2. Om gebruikers aan de groep toe te wijzen, klikt u op het persoonspictogram in de rechter bovenhoek.
  6. Voer de informatie voor de gebruiker in (Gebruiker aanmaken) of selecteer de vakjes voor de gebruikers die u wilt toevoegen (Gebruikers aan deze groep toewijzen).
  7. Klik op Opslaan (Gebruiker aanmaken) of klik op Toewijzen (Gebruikers aan deze groep toewijzen).

Stap voor stap

1. U meldt zich aan als beheerder van een account of groep en gaat naar de Account-pagina. Klik op Groepen en vervolgens op de Naam van de groep waaraan u een gebruiker wilt toevoegen.

2. Klik op Groepsinstellingen.

3. Klik op Gebruikers in groep.

• Om een gebruiker aan te maken, klikt u op het plusteken in de rechter bovenhoek. Voer het e-mailadres en de naam van de gebruiker die u wilt aanmaken in en klik vervolgens op Opslaan.
    • Om een bestaande gebruiker aan de groep toe te wijzen, klikt u op het persoonspictogram in de rechter bovenhoek. Kies de gebruiker die u aan de groep wilt toevoegen en klik op Toewijzen.

Opmerking: Als de gebruiker die u wilt toewijzen niet in de lijst wordt weergegeven klikt u op het snelmenu in de rechter bovenhoek (de drie gestapelde lijnen). Deselecteer vervolgens Alleen actieve gebruikers tonen.
  4. U gaat naar een bevestigingspagina die u aangeeft dat de gebruikers met succes opnieuw werden toegewezen.