Een gebruiker in mijn account opnieuw activeren

Accountbeheerders kunnen een gebruikers-id in uw account opnieuw activeren. Een inactieve gebruikers-id kan niet aanmelden en geen documenten verzenden of ondertekenen. Inactieve gebruikers-id's nemen ook geen licentie in de account op. Het is een goede instelling voor ex-werknemers, of iemand die geen toegang mag hebben tot de Adobe Document Cloud eSign services.

Alleen een accountbeheerder kan een gebruikers-id opnieuw activeren, en alleen als er een licentie beschikbaar is.

Alle accountbeheerders hebben toestemming om gebruikers te opnieuw activeren, alsook alle groepsbeheerders waaraan de accountbeheerders toestemming hebben verleend om gebruikers toe te voegen.

Snelle stappen

1. Als beheerder gaat u naar de Account-pagina.
  2. Klik op Gebruikers.
  3. Klik op het snelmenu in de rechterbovenhoek en deselecteer Alleen actieve gebruikers tonen.
  4. Klik op het E-mailadres van de gebruiker.
  5. Klik op Gebruiker opnieuw activeren.

Stap voor stap

1. Om een gebruiker opnieuw te activeren, meldt u zich aan als beheerder en klikt u op het tabblad Account. Klik op Gebruikers. Klik op het snelmenu in de rechter bovenhoek en deselecteer Alleen actieve gebruikers tonen. Klik op het e-mailadres van de gebruiker dat u opnieuw wilt activeren.

2. Voor de beheerpagina van de gebruiker, klikt u op Gebruiker opnieuw activeren.

3. U krijgt dan opnieuw de beheerpagina van de gebruiker te zien waar u kunt zien dat de status van de gebruiker gewijzigd is naar GECREËERD.