Upload koptekst- en voettekstafbeeldingen voor e-mail

De accountbeheerder kan koptekst- en voettekstafbeeldingen uploaden om uw account te personaliseren of uw account aan te passen. Deze afbeeldingen verschijnen in de e-mails aan uw ondertekenaars en deelnemers.

Opmerking:

Als u problemen hebt om uw afbeelding correct weer te geven, dient u ervoor te zorgen dat de afbeelding die u gebruikt precies 600 pixels breed en 200 pixels hoog is. Zorg ervoor dat de afbeelding opgeslagen is in JPG-, GIF- of PNG-formaat.

Download de onderstaande sjabloon om uw logo de correcte grootte te geven.

Downloaden

Beheerders kunnen ook voettekst toevoegen aan uitgaande e-mails, naast de koptekst- en voettekstafbeeldingen.

Snelle stappen

Voeg voettekst toe

1. Klik op het grote tekstvak en typ of plak de voettekst.
  2. Vink het vakje aan als u wilt dat gebruikers in de account hun eigen voetteksten plaatsen en de account overschrijven. Gebruikers kunnen dit via hun persoonlijke voorkeuren instellen

Afbeeldingen toevoegen

1. Als beheerder, gaat u naar de Account-pagina.
  2. Ga naar Accountinstellingen > E-mailinstellingen
  3. Klik op Uploaden.
  4. Zoek en selecteer de afbeelding die u wilt gebruiken en klik op Openen.
  5. Herhaal deze bewerking zo nodig voor Kop- of Voettekst.
  6. Klik op Wissen om de afbeelding te verwijderen.

Stap voor stap

1. Ga naar de Account-pagina als beheerder en klik op Accountinstellingen, en klik vervolgens op E-mailinstellingen.

2. Klik op Uploaden, selecteer de gewenste afbeelding en klik op Openen.

3. Controleer de afbeelding en klik op Opslaan.