In deze videozelfstudies leert u een aantal belangrijke functies en taken voor beheerders.

Back-ups van transacties maken met extern archiveren

Met archiveren kunt u kopieën van ondertekende overeenkomsten naar een opgegeven e-mailadres of een online archiefservice verzenden. Zo kunt u een back-up van uw overeenkomsten bewaren.

Video (1:30)

Gebruikers toevoegen aan uw account

Met accounts voor meerdere gebruikers kunt u meerdere gebruikers opnemen in één account. Een account kan net zoveel ACTIEVE gebruikers hebben als het aantal licenties dat beschikbaar is. Leer hoe u nieuwe gebruikers kunt toevoegen aan uw account.

Video (1:33)

Account delen

Door accounts te delen kunt u alleen-lezen toegang instellen of krijgen voor de overeenkomsten van een andere gebruiker. Als de deelfunctie is ingeschakeld, kunt u overeenkomsten die door een andere gebruiker zijn verzonden, op uw beheertabblad bekijken.

Deze functie is nuttig voor beheerders of managers die bijvoorbeeld documenten willen controleren die ter ondertekening zijn verzonden door individuele gebruikers.

Video (1:33)

Gebruikers in bulk toevoegen

U kunt gebruikers toevoegen of de informatie van een groot aantal gebruikers bijwerken met een CSV-bestand

Klik hier om te kijken hoe u dit moet doen.